maanantai 20. lokakuuta 2008

Now that it's raining more than ever....


Tulvan jalkeen.





















Ruokaa odotellessa Cargossa.








Tulvan yli on yritettava paasta mahdollisimman kuivana :)







Viikonloppu Hoi Anissa.

Torstaina tyopaivan jalkeen lahdimme viettamaan pidennettya viikonloppua Hoi Aniin. Matkustimme bussilla, missa oli makuupaikat! Siina olisi voinut ottaa vaikka nokoset, mutta matka kului nopeasti upeita maisemia katsellen. Matka kesti noin 4 tuntia ja puolessavalissa pidettiin puolen tunnin tauko.










Tasta alkaa 8 km pitka tunneli vuoren sisalla. Kuvasta voi bongata myos meidan kuskin :)





Kun saavuimme Hoi Aniin, meita oltiin vastassa hotellista, mihin olimme varanneet huoneen. Respan tytolla oli kyltti, jossa luki "EMILIA RAVI". Eli Kaisan toinen nimi ja Marjan sukunimi. Meidan Huen hotellin tyyppi ei muistanut meidan nimista mitaan muuta kun oli varannut huoneen. :)

Kun saavuimme hotelliin, meille sanottiin etta siella ei olekaan vapaita huoneita. He kuitenkin sanoivat etta voimme viettaa yhden yon toisessa samaan ketjuun kuuluvassa hotellissa halvempaan hintaan. Suostuimme tahan ja hotelli maksoi taksit edestakaisin. Toinen hotelli oli kuitenkin aivan karsea laava. Ajattelimme etta tassa tarvitsee olla vain yksi yo. Allottavinta oli likaiset moskiittoverkot, mitka roikkuivat sankyjen ylapuolella. Ja tosiaan siella oli vain kaksi sankya ja meita oli kuitenkin kolme. Kaisa uhrautui nukkumaan lattialla :) Perjantaiaamuna vaihdoimme takaisin alkuperaiseen hotelliin ja se oli onneksi parempaa tasoa. Siella oli myos paljon reppureissaajia.


Tassa kuvassa neljan tyton "siisti" hotellihuone...






Sannamarin saavuttua Hoi Aniin lahdimme teettamaan vaatteita. Siinahan kavi juuri niin kuin voi kuvitella jos paastaa 4 shoppailuhullua yhtaaikaa teettamaan halvalla vaatteita. Yhteensa 40 vaatekappaletta lahti tyttojen mukaan. Marja teetti 3 mekkoa, hameen, topin, shortsit, caprit, pitkat housut, 2 bikinit seka villakangastakin. Kaisa teetti 2 mekkoa, 2 hametta, 2 housut, shotsit ja villakangastakin. Molemmilla meni rahaa alle 100 euroa. Uskomatonta miten halpaa.

Hoi An tunnetaan siis raatalikaupunkina ja siella oli todella paljon turisteja. Taysin erilainen kaupunki kuin Hue. Valilla tuntui, etta turisteja oli enemman kuin paikallisia. Siella oli myos paljon hyvia lansimaisia ravintoloita ja todella hyvaa ruokaa! Ei taalla ainakaan laihtumaan paase :)

Koko torstain ja perjantain satoi vetta. Kurjaa :( Mutta se ei estanyt meita millaan tavalla tutustumasta kaupunkiin. Sadetakit vain paalle ja menoksi.

2 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

No saattoihan sen arvata, että sellainen "hulluus teihin iski" Milläs Te raahaatte ne kaikki tavarat sieltä sitten kotiin?? Laittakaa jo postipakettina osa tavaroista!!! No se siitä... mutta kunhan nyt yritätte pitää jalat kuivina, kun se sadekausi siellä alkoi. Tänä aamuna radiossakin kerrottiin Keski-Vietnamin runsaista tulvista.

Onde kirjoitti...

ihania lamppuja!! lähetä mulle tommonen :P ei vaan :) hieman shoppailuja, mut vaatteet näytti hienolta siinä kuvassa. Marja... älä tipu niitten alligaattoriaboien sekaan.. vai mitä eliöitä siellä vedessä asuukaan.. täälläkin alkoi "sadekausi" tullu vettä puol päivää ja lätäköt muodostunut :P