torstai 20. marraskuuta 2008

Hipshei!

Eilen mietimme tyttojen kanssa, etta mitahan sita tekisi viikonloppuna. Aluksi oli tarkoitus lahtea lahikaupunkiin Da Nangiin. Joku heitti villin vaihtoehdon etta mennaan Saigoniin, niin tulee nahtya myos etela Vietnamia! Seuraavassa hetkessa olimme hotellin aulassa ja aulapoika Saukko varasi meille lentoliput. Tanaan illalla on siis lahto Saigoniin, Vietnamin suurimpaan kaupunkiin.

Viikonloppuna vierailimme orpokodissa ja kavimme ostelemassa matkamuistoja paikallisella torialueella.

Lahetimme matkalaukut tanaan Suomeen. Sekoilimme postissa hulluna koska emme ymmartaneet mita virkailija halusi meidan oikein tekevan laukuille. Olimme pakanneet laukut hyvin hotellilla, mutta jouduimme avaamaan laukut ja kirjaamaan yksitellen joka ikisen tavaran. Erityisesti Marjalla oli ongelmia laukun uudelleen jarjestelemisessa. Jarki siina meinasi menna, mutta muutaman tunnin kuluttua paasimme pois.

Tanaan Vietnamissa juhlitaan opettajien paivaa. Oppilailla on tapana vieda opettajille kukkia ja juhlia paivaa yhdessa laulaen. Mekin muistimme vietnamilaisia opettajiamme kukilla ja jalleen kerran paasimme esittamaan Maamme -laulun. Lastenosaston harjoittelua on jaljella enaa kaksi viikkoa.

Ei kommentteja: